Terugkijkend heeft deze periode ook nog tot andere inzichten geleid:

We hebben elkaar nog beter leren kennen. We kenden elkaar natuurlijk al goed, hebben alle drie bij KplusV veel en graag met elkaar gewerkt. Zakelijk hebben we aan een half woord genoeg. Toch hebben we deze maanden nieuwe dingen ontdekt. Bij het inrichten kwamen duidelijke smaakverschillen boven tafel, dermate veel dat we samen op pad moesten om tafel, stoelen en bureaus uit te zoeken. Daarbij hebben we veel gelachen. Evert riep bij een bijna aanschaf van een paar op zich heel gepaste kuipstoeltjes vertwijfeld uit: “Nee hè, ik ben met een paar oude mannen op stap…”

Een fijne plek is goud waard. Die hebben we gevonden: prachtig buiten gelegen aan de voet van Sonsbeek Park, pal tegen het centrum van Arnhem aan. We zijn fantastisch ontvangen door de bovenburen, een maatschap van advocaten en juristen (de Jong en Van Leeuwen). Eerder dit jaar hebben we hier ook de plannen voor Buiten gemaakt. Vanaf het begin voelde dit als ons thuis.

Het is goed dat je zo nu en dan terug moet naar de basis, naar de roots. Want wat drijft ons, wat is het verhaal achter Buiten? Hier hebben we veel over nagedacht en we hopen dat het gelukt is om onze passie voor het vak en ons verhaal op deze site over te brengen.

 

We hopen u snel als partner te begroeten!

We hopen u snel als partner te begroeten!